Tapahtumat ja virkistystoiminta

Kolme henkilöä istuu betoniportailla nauttien auringonpaisteesta.

Tilaa tapahtumatiedot suoraan sähköpostiisi

Tapahtumista ilmoitetaan myös Ankkurilehdessä. Voit myös pyytää, että sinulle tiedotetaan tapahtumista sähköpostiisi. Ilmoita sähköpostiosoitteesi tiedottajalle: sari.heino (at) kotka.fi.  Muista myös ilmoittaa mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu.

Elokuvalippuja sopu hintaan

Jäsenet voivat ostaa elokuvalippuja 6 €/lippu,  4 lippua/kk.
Liput maksetaan yhdistyksen pankkitilille: Nordea FI44 1598 3006 1017 52,
maksettaessa käytettävä viitenumeroa 1164.

Lippuja myy:
Heidi Kivinen
Kotkan pääkirjasto
Kirkkokatu 24,  48100  KOTKA
s-posti  heidi.kivinen(at)kotka.fi.

Valmistaudu esittämään jäsenkorttisi hakiessasi elokuvalippuja.

Ehdota retkikohdetta

Olisiko sinulla mielessä jokin kiva retkikohde tai teatteriesitys, jonne voisimme lähteä yhdessä. Voit antaa oman ehdotuken alla olevalla lomakkeella.

Mikäli haluat, että sinuun ollaan yhteydessä niin ilmoita myös sähköpostiosoitteesi.


Ilmoittautumiset retkille ovat sitovia

Huomaattehan, että jokaiselle retkelle jokainen lähtijä ilmoittautuu omalla lomakkeella, ellei toisin ilmoiteta. Se  on todella tärkeää jottei kukaan jää ilman paikkaa/lippua kun lähtijöitä onkin enemmän kuin järjestelmä on laskenut.

Ilmoittautuminen on aina sitovaa kaikille retkille ja muihin tapahtumiin. Mikäli kuitenkin joudut pakottavasta syystä perumaan osallistumisesi, ilmoita siitä joko retken vetäjälle tai tiedottajalle (sari.heino @ kotka.fi). Näin peruutuspaikkoja jonottavilla on mahdollisuus osallistua. Peruuttamattomasta poisjäännistä peritään aiheutunut todellinen kulu (esim. ruokailut) tai lipun hinta (teatteriretket).